θυμήσου με
 
roomap
2010-07-21 17:25
 
χάρτης

Είμαστε ένα εργαστήριο λογισμικού, με γεωγραφική βάση τον Πειραιά .

cablesΓιατί αγνά υλικά? Γιατί η υπογραφή "φτιαγμένο με αγνά υλικά" (pure ingredients) σε κάθε δημιουργία μας,  προξενεί χαμόγελα , και γιατί έτσι είναι φτιαγμένες οι εφαρμογές μας. Από ελαφρύ λογισμικό  , που χρησιμοποιούμε σαν βάση για να αναπτύξουμε εφαρμογές υψηλού επιπέδου πάνω στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε εσείς και η επιχείρηση σας.

powered by Δηλαδή?Η κύρια γλώσσα προγραμματισμού με την οποία αναπτύσσουμε είναι η python  , τα servers μας τρέχουν linux , και έχουμε αναπτύξει τις περισσότερες εφαρμογές μας πάνω στη "στοίβα" apache , mod_python , postgresql και cheetah templates. Δεν πρεπει βεβαίως να παραλείψουμε οτι αγαπάμε  τις ανοιχτες τεχνολογίες που τρέχουν στον browser . Html, css , javascript. Και οπου ειναι αναγκαίο χρησιμοποιούμε και flash / actionscript.
Θεωρούμε τα παραπάνω και τη φιλοσοφία που τα διέπει , πραγματικά "αγνά υλικά" , που συνδυαζόμενα με το δικό μας μεράκι και εμπειρία, αποτελούν τη βάση για να δημιουργούμε πολύ καλό λογισμικό.

eclipseΤι προσφέρετε? Γενικά μπορουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή περιέχει αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή, επεξεργασία δεδομένων , εφαρμογή  λογικής. Έχουμε αναπτύξει το madpy μια εφαρμογή cms  πάνω στην οποία μπορούμε να αναπτύξουμε εξειδικευμένες εφαρμογές που θα "τρέχουν" την επιχείρηση σας. Μπορούμε να συζητήσουμε , καταλάβουμε και να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και  να δώσουμε απλές λύσεις με πολύ χαμηλό κόστος.
Πέρα απο web εφαρμογές μπορούμε να υλοποιήσουμε εφαρμoγές με desktop interface πανω σε βιβλιοθήκες όπως .NET windows forms , και PyGTK . Μπορούμε να σχεδιάσουμε απλά και ανθεκτικά σε επίπεδο χρόνου μοντέλα δεδομένων, και έχουμε δουλέψει με τις περισσότερες βάσεις δεδομένων. 

Επιπλέον μελετάμε και εγκαθιστούμε ασύρματα δίκτυα με ελεγχόμενη πρόσβαση μέσω εισιτηρίων.

uptimeΚάποια παραδείγματα?

  • Web συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Ανανεώστε το περιεχόμενο του site σας χωρις τη δικιά μας παρεμβολή.
  • Ηλεκτρονικά μαγαζιά. Προσθέστε προϊοντα στη ιντερνετικη σας βιτρίνα , η αγορά μεταφέρεται στο internet.
  • Μπορουμε να παρέχουμε πραγματική τεχνική υποστήριξη στις εφαρμογές μας γιατι τις εχουμε φτιάξει οι ιδιοι με σκοπο την απόλυτη παραμετροποιηση στα μέτρα του πελάτη   και την μεγάλη σταθερότητα - διαθεσιμότητα.
  • Web hosting . Φιλοξενεία του web site σας στους servers μας. Καθημερινά backups.
  • Email hosting. Φιλοξενήστε το email σας στους email servers μας και αποκτήστε προσβαση απο παντού , web interface , φιλτράρισμα των email σας απο ιούς πριν φθάσουν σε εσάς 
  • Δίκτυα ελεγχόμενης πρόσβασης στο Διαδίκτυο μεσω προπληρωμένων εισιτηρίων (ξενοδοχεία, καφετέριες κ.α.)
  • Desktop εφαρμογές 
  • Παροχή συμβουλών σε κάθε τεχνολογικό σας βήμα.
Κάποια δείγματα?
Δείτε εδώ

Θα ήθελα να ..

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια συμβουλή πάνω στην πληροφοριακή σας ανάγκη .